Ronde, gele courgette zaden, Sun Ball F1 | Moestuinland
Courgette zaden, Sun Ball F1
Zaden voor de kweek van ronde, gele courgettes. Voorheen waren de groene en gele ronde courgettes samen, nu los verpakt. Bijzonder van smaak!

Artikelnummer

SL0623

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Ronde, gele courgette zaden kopen

Sun Ball F1 is een hybride courgette soort waarbij de vruchten bestaan uit ronde courgettes in een gele kleur. Smaakvolle vruchten die voortkomen uit hele sterke, goed resistente planten. De smaak van deze gele ronde courgettes is echt heel erg lekker en ook nog eens mooi om te zien. De planten van deze Sun Ball F1 vormen maar weinig grote ranken, waardoor je deze courgette extra goed in potten kunt kweken. Ook leuk om eens de bloemen van de plant gebruiken, deze zijn ook eetbaar. 

Ronde courgettes kweken in pot

Je kunt de zaden van deze hybride courgette zaaien van maart tot mei in huis, of vanaf half mei en juni in de buitenlucht. De voorkeur is wel om de zaden in huis voor te zaaien, aangezien courgette van warmte houdt. De voorgezaaide plantjes niet eerder uitplanten dan half mei. Doe dit in voedingrijke grond, of dus lekker in potten. Houdt ongeveer 70 centimeter ruimte aan tussen de planten, als je er meerdere naast elkaar zet. Je kunt de ronde, gele courgettes oogsten zodra ze het formaat hebben van een biljartbal (juni-oktober).

Verpakking bevat ongeveer 7 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.