Ananasbloem zaden kopen, Pineapples cEPHALOPHORA AROMATICA | Moestuinland
Ananasbloem zaden, Cephalophora
Cephalophora aromatica - Deze opmerkelijke gele bloemen zien er niet alleen erg fris en kleurrijk uit, ze ruiken ook nog eens super lekker! Naar de geur van Ananas!

Artikelnummer

SL5286

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Ananasbloem Zaden Kopen

De Ananasbloem, in het Latijn ook wel Cephalophora aromatica, is een bloem die prachtige gele bollen krijgt. Zeer sierlijk in een mooie vaas, bijvoorbeeld in combinatie met gipskruidGeeft een frisse en moderne combinatie van bloemen. Wanneer je voorzichtig langs de bladeren van de ananasbloem veegt, ruik je een heerlijke ananasgeur. Vandaar de 2e naam in het Latijn: Aromatica. De plant zal gemiddeld zo'n 50 centimeter hoog worden. De felgele bolletjes zijn een lust voor het oog en steken mooi af tegen andere kleuren in de tuin, maar ook in de vaas. 

Cephalophora of Ananasbloem Zaaien

De ananasbloem is een soort dat met het voorzaaien enige warmte nodig heeft. Doe dit dan ook het liefst binnen onder glas. Dit kan in de maanden maart, april en mei. Uitplanten doe je bijvoorbeeld in de volle grond of in bloembakken. De plant is in principe een eenjarige plant. Maar mocht er weinig vorst zijn 's winters, dan kan je deze planten overhouden naar het volgende jaar. De bloei zal, afhankelijk van hoe vroeg je gezaaid hebt, te zien zijn in de maanden juli augustus en september. Wanneer je ze afsnijd om op de vaas te zetten, kan je er nog langer van genieten! De ananasbloem blijft als snijbloem namelijk heel lang mooi. Genieten maar!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.