gipskruid zaden kopen, White Design Bruidssluier | Moestuinland
Gipskruid zaden, Bruidssluier White Design
Gypsophila paniculata - Gipskruid is een prachtige bloemensoort die voornamelijk in het voorjaar aan het bloeien is. Kleine witte bloemetjes, mooi als aanvulling in een boeket.

Artikelnummer

SL5510

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gipskruid zaden kopen

Gipskruid is bij de meeste mensen het bekendst uit de boeketten. Daar is namelijk Gipskruid een ontzettend goede aanvulling voor. De bloemen zijn wit van kleur, wat natuurlijk neutraal staat in een boeket met veel kleur. Ook doordat de bloemen klein zijn passen ze als aanvulling erg goed in de combinatie met andere bloemen. Gipskruid is prima te gebruiken als snijbloem en als droogbloem. Deze Pluimgipskruid is meerjarig, en dus kun je er meer jaren van genieten. De stengels van deze bloemen zijn fijn en dun van structuur, en het zijn typische voorjaarsbloemen.

Zelf Gipskruid telen

Je kunt de zaden van Gipskruid in de volle grond zaaien in de maanden juni en juli. De grond waarin je zaait heeft de voorkeur voor een kalkhoudende en een goed water doorlatende grond. De zaden zullen na ongeveer 21 dagen ontkiemen, en ze zullen het beste ontkiemen bij een temperatuur van 18 graden of meer. Het is raadzaam om de planten af te dekken in de winter. De bloemen gaan bloeien vanaf het 2e jaar nadat je gezaaid hebt. Dan bloeien de bloemen in de maanden juni, juli en augustus. Het Gipskruid houdt van lekker wat zon.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.