Calla bloembollen kopen, Zantedeschia Black Magic | Moestuinland
Calla bloembollen, Zantedeschia Black Magic (voorjaar)
Je kunt de Calla zowel binnen als kamerplant, als ook buiten in de volle grond telen. Prachtige gele bloemen met van binnen een zwart hart.

Artikelnummer

Z872518

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,20
Prijs per 1 bloembol
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Calla Zantedeschia Black Magic bloembollen kopen

Deze Calla Zantedeschia bloembollen geven je prachtige gele Calla's met heel diep van binnen een zwart hart. Calla bloemen hebben grote groene bladeren en ze bloeien al in de vroege zomer, en doen dit tot aan het late najaar. Je kunt de Calla zowel buiten telen in de volle grond, als ook erg goed als kamerplant. De rode versie is vaak bekender, maar daarom is geel niet minder mooi. Deze Calla wordt ongeveer 60 tot 70 centimeter hoog.

Gele Calla telen

Je kunt de bloembollen poten in het voorjaar, van maart tot en met mei. Let er wel op dat de vorst dan weg moet zijn, en daarbij is maart erg vroeg. Poot de bloembollen in lekker losse grond, waarbij je ze op ongeveer 10 centimeter diepte kunt poten. Grond voldoende vochtig houden. Voorkweken is overigens wel mogelijk, door de bloembollen binnen te poten en zo eerder te laten bloeien. Dit is dus alleen mogelijk als er geen vorst is, wat binnenshuis dus goed kan. Het beste kun je dit doen in een pot met vochtige turf. Maar andere opties zijn ook goed mogelijk. Bloeit van juli tot en met oktober. 

Per verpakking 1 bloembol.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.