Yin-Yang bonen zaden kopen, Stambonen droogboon (Okrabonen) | Moestuinland Yin-Yang bonen zaden kopen zaaien, beschrijving | Moestuinland
Yin-Yang bonen zaden kopen, Stambonen droogboon (Okrabonen) | Moestuinland Yin-Yang bonen zaden kopen zaaien, beschrijving | Moestuinland
Bonen zaden, Yin-Yang (Stamdroogboon)
De Yin-Yang bonen zijn echt een feestje om te telen! Ook om te eten trouwens, want de bonen hebben prachtige kleuren, namelijk zwart en wit!

Artikelnummer

003062

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Yin-Yang bonen zaden kopen

De Yin-Yang combinatie is over het algemeen wel redelijk bekend in zowel ons land, als ook het buitenland. Het format van de zwart met wit gekleurde samenstelling is overgezet op deze bonen. Het resultaat is een prachtige droogboon die niet alleen ontzettend mooi is wat betreft uiterlijk, maar ook nog eens ontzettend lekker is! De bonen zijn uniek in zijn soort en een feestje om te telen in de moestuin. Ook kinderen vinden het erg leuk om deze Yin-Yang, of Orkabonen, zoals de bonen om de kleur ook wel genoemd worden, te telen. Aan de buitenkant is overigens niet te zien welke schoonheden er in zitten. De peul is namelijk heel gewoon, groen van kleur! 

Hoe moet ik yin-yang bonen telen?

Je kunt de Yin-Yang amateurras bonen zaaien vanaf eind april onder glas. Wil je liever direct buiten in de moestuin zaaien, dan kun je dat doen vanaf eind mei. Zaaien kan tot en met half juni in de volle grond. Zaai de bonen zaden op regels voor het beste resultaat. Je kunt de voorgezaaide bonen ook pas na eind mei buiten uitplanten in de tuin. Wil je de bonen gebruiken als droogboon? Dan moet je wachten totdat de peulen droog en perkamentachtig aanvoelen. Als dit het geval is kun je de bonen oogsten en lekker gaan genieten van deze heerlijke, kleurrijke traktatie!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.