Bonen zaden kopen, stamsnijboon Admires | Moestuinland
Bonen Zaden, Stamsnijboon Admires
Verbeterde struiksnijboon Admires levert hoge opbrengst mooie, rechte snijbonen. Groeien aan trossen in bosjes, en hebben geen ondersteuning nodig.

Artikelnummer

003060

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Stamsnijboon zaden kopen

De Admires snijbonen zijn een verbeterde versie bonen. Deze snijbonen groeien laag aan de grond en zijn dus stamsnijbonen of struiksnijbonen. De opbrengst is hoog en de bonen zijn mooi van kleur, ongeveer 20 centimeter lang en lekker mals. De peulen zijn recht, breed en groeien in trosjes. De bonen kunnen vrij vroeg geoogst worden, en ze zijn het lekkerst als de bonen nog jong zijn. De planten zijn goed resistent tegen ziekten. 

Hoe moet ik stamsnijbonen zaaien?

Je kunt de zaden voor de stamsnijbonen voorzaaien onder glas voor een vroege oogst, in de maanden maart, april en mei. Deze jonge plantjes als ze groot genoeg zijn pas uitplanten ná half mei, mits er geen vorst meer verwacht wordt. Wil je de zaden direct in de moestuin zaaien, dan kan dit vanaf eind mei, met dezelfde regel als het uitplanten, namelijk geen vorst meer in het vooruitzicht. Bonen hebben namelijk veel warmte nodig, en veel kou en wind kunnen schadelijk zijn voor de plant. Zaaien op regels, met rijen afstand van 40 centimeter met ongeveer op elke 10 centimeter een boon. Voor meer zekerheid kun je altijd wat meer bonen zaaien per gat, 2 à 3 bijvoorbeeld. 

De Admires bonen zaden:

  • Ontkiemen na ongeveer 14 dagen;

  • Ideale zaaitemperatuur is 18 graden;

  • Elk zakje bevat ongeveer 30 gram aan bonenzaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.