Bonen zaden kopen, Sonate Stamslaboon | Moestuinland Bonen zaden kopen, zaaien Sonate | Moestuinland
Bonen zaden kopen, Sonate Stamslaboon | Moestuinland Bonen zaden kopen, zaaien Sonate | Moestuinland
Bonen zaden, Sonate (Stamboon)
De Sonate stamslabonen zijn er vroeg bij! Een mooi ras met bonen van zo'n 12 centimeter lang. Goed resistent tegen ziektes.

Artikelnummer

003135

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Sonate bonen zaden kopen

Het bonenras Sonate is een zeer geschikt ras voor de vroege teelt van bonen. De Sonate bonen kun je oogsten als 12 centimeter lange bonen. Mooi van kleur, zeer goed van smaak! De bonen zijn slank en donkergroen van kleur. Extra fijne bonen. De Sonate bonen worden ook wel geteeld als alternatief voor de 'haricot verts'. De Sonate bonen zijn stamslabonen en groeien dus in trosjes aan de grond, zonder begeleiding. Hoge ziekte resistentie!

Sonate bonen telen

Je kunt de zaden van Sonate bonen zaaien onder glas vanaf half april tot en met mei. Ook kun je de bonen direct in de moestuin zaaien natuurlijk, maar dan moet je nog wel wachten tot de IJsheiligen rond half mei. Ook kun je dan de voorgezaaide bonen planten uitplanten. Je kunt buiten in de volle grond blijven zaaien tot ongeveer half juli. De stamslabonen nemen ongeveer een ruimte in van 40 bij 20 centimeter per plant. De zaden zitten verpakt in zakjes van 25 gram, wat gelijk staat aan ongeveer 7 vierkante meter aan de Sonate stamslaboon. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.