Bonen zaden kopen, Prelude Stamslaboon | Moestuinland
Bonen Zaden, Prelude zonder draad
0 Reviews | Review toevoegen

Deze stamslaboon Prelude is een uitstekend ras. Verbeterde versie van de dubbele witte. Grote peulen, hangend in trossen.

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 3,20
Prijs per doosje (90 gr.)

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!


 

Prelude bonen zonder draad kopen

Het bonenras Prelude is een uitstekende boonsoort. Het is eigenlijk een verbeterde versie van de Dubbele Witte zonder draad. Ook de Prelude boon is een bonenras zonder draad. Verder is de boon middellang, grove peul en hangen ze in trossen. De smaak van deze boontjes is echt heel goed. Je kunt ze doorplukken, aangezien het plukbonen zijn. De plant kan ook prachtig bloeien. Andere namen voor deze stamslabonen zijn ook wel prinsessenboon of sperzieboon. 

Kun je bonen zonder draad kweken?

Deze Prelude zonder draad bonen kun je zowel zaaien onder glas, als ook direct ter plaatse in de vollegrond. Voor een vroege oogst kun je beter zaaien onder glas in de maanden maart, april en mei. Vanaf half mei kun je ter plaatse in de moestuin zaaien, maar wel pas als er geen vorst meer is opgegeven voor de komende tijd. Buiten zaaien kan tot en met de maand juli. Zaaien bij een temperatuur van 18 graden voor de meest optimale kiemgroei. Zaaien met een rijafstand van 40 centimeter met elke 10 centimeter een boon. De bonen die je gezaaid hebt onder glas, pas uitplanten vanaf half mei. 

  • Kiemduur van ongeveer 14 dagen;

  • 90 gram per doosje;

  • Oogsten van juni tot en met oktober.

De Prelude bonen hebben geen ondersteuning nodig, aangezien het stambonen zijn.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.