Zaden voor knoflook bieslook chinees - Moestuinland
Bieslook Zaden, Chinese/Knoflook | BIO
Bij gerechten die je maakt uit de Aziatische keuken, kan deze Chinese bieslook niet ontbreken. Knoflook achtige bieslook, lekker pittig!

Artikelnummer

SL2041

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische knoflookbieslook zaden kopen

Deze biologische Chinese bieslook (Chin Suan) heeft een grasachtig plat blad met prachtig witte bloemen en heeft een milde knoflooksmaak waardoor het kan dienen als een alternatief van knoflook. De bladeren van deze Chinese knoflook zijn iets breder en grover dan gewone bieslook die we gewend zijn. Gebruik bij de voorbereiding voor het eten, de dunnere verse stengels. De dikkere hebben namelijk de neiging om snel taai te worden. Vooral in de Aziatische keuken komt dit soort bieslook voor. Van Chinese bieslook wordt gezegd dat het de eetlust en de spijsvertering verbeterd. Ook schijnt het een vochtafrijvende werking te hebben.

Chinese Bieslook telen

Deze biologische bieslook zaden kun je onder glas zaaien in de maanden februari, maart en april. In de maanden april, mei en juni is het mogelijk om de zaden in de volle grond te zaaien. Doe dit bij een tempteratuur van 18 graden. Wanneer dit goed verloopt zul je na ongeveer 18 dagen de eerste kiemplantjes te zien krijgen. Houdt bij het overpoten ongeveer een afstand van 25 centimeter aan. De plantjes kunnen ongeveer 50 centimeter hoog worden. Er zitten ongeeer 220 zaden in een zakje zaad van 0,8 gram. Oogsten kan van juni tot en met oktober. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.