Zaden voor bieslook - Moestuinland bieslook zaden kopen - moestuinland
Zaden voor bieslook - Moestuinland bieslook zaden kopen - moestuinland
Bieslook Zaden, Fijne
Een echt keukenkruid! Heerlijk pittige bieslook om gerechten mee af te maken. Kan ook prima geteeld worden in de keuken, echt vers! Prachtige bloemen bij doorschieten.

Artikelnummer

SL2035

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bieslook zaden kopen

Bieslook wordt al eeuwen geteelt en gebruikt in diverse gerechten. Het lijkt een beetje op een uiensmaak maar is net iets verfijnder en aromatischer. Bieslook zit vol met vitaminen, met name vitamine C. Wanneer je niet van de smaak van bieslook houdt zou je het zelfs alleen al in je keuken kunnen hebben staan om de prachtige bloem die uit bieslook voortkomt. Deze prachtige paarse bloemen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook een enorme aantrekker van bijen. Wanneer je dus bieslook in je moestuin hebt staan, zal dit een positief effect hebben op de groei van andere groenten. Let wel op als je de bieslook met name voor de smaak wilt gebruiken. Knip dan tijdig de bloemen eraf zodat de bieslook alle energie kan stoppen in de productie van bieslook in plaats van in de bloem. Bieslook houdt van een zonnig plekje. Houdt hier rekening mee als je van plan bent om de bieslook binnen te gaan telen. 

Bieslook zaaien, onderhouden en oogsten

Wanneer je bieslook in de volle grond wilt telen, dan kun je de bieslook zaden direct in de volle grond zaaien. Doe dit tussen maart en mei bij een temperatuur van ongeveer 18 graden. Het zal ongeveer 18 dagen duren totdat je een kiemplantje te zien krijgt. Er zitten ongeveer 700 zaden in een zakje van 0,8 gram. Zoals al eerder beschreven verlangt bieslook een zonnig plekje. Verder heeft bieslook ook voldoende water nodig om goed te groeien. Wanneer dit allemaal goed verloopt kun je tussen juni en oktober de plantjes oogsten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.