Begonia bloembollen kopen, Dubbel Grandiflora mix | Moestuinland
Begonia bloembollen, Dubbel Grandiflora mix
Deze Begonia bloembollen produceren prachtige Begonia's in meerdere kleuren, die vallen onder de grootbloemige Begonia's.

Artikelnummer

Z872381

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á3,20
Prijs per 3 bloembollen
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Begonia mix bloembollen kopen

Deze mix van bloembollen bestaat uit diverse kleuren Begonia's. Deze Begonia soort, Grandiflora, is dubbelbloemig en geeft dus volle bloemen in de meest mooie kleuren. Per Begonia bol ontstaan er wel 6 grote bloemen. Begonia's zijn prachtige bloemen die je in het voorjaar moet planten en die in het najaar zullen bloeien tot aan de vorst. Begonia's worden niet zo hoog en je kunt ze daarom ook erg goed in potten en bloembakken telen, in de tuin of op het balkon.

Begonia's planten en opkweken

Deze Begonia bloembollen kun je planten in de maand maart binnenshuis, en vanaf april en mei in de volle grond. Wacht wel tot eind april, omdat Begonia's niet van vorst houden. Plant de bloembollen op een lekker zonnig plekje, waar ze flink van het zonnetje kunnen genieten. Vooral direct na het planten van de bollen, maar ook later als ze aan het groeien en aan het bloeien zijn, goed water geven. De bloeitijd van deze Begonia Grandiflora Mix is van juli tot oktober, als de vorst het land weer binnenkomt. 

Per verpakking 3 bloembollen, waar meerdere Begonia's per bol uitkomen (3 tot 6 grote bloemen per bol).

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.