Grandiflora red begonia rood, bloembollen kopen | Moestuinland
Begonia bloembollen, Dubbel Grandiflora Red (voorjaar)
Begonia's bloeien in het najaar zeer rijkelijk. Mooie rode bloemen die op diverse manieren te telen zijn zoals in potten en balkon ook.

Artikelnummer

Z872376

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,20
Prijs per 3 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rode Begonia bloembollen kopen

Deze bloembollen produceren prachtige rode Begonia's. Deze zogenaamde Grandiflora Dubbel Red Begonia's zijn zoals de naam al aangeeft dubbelbloemig en rood van kleur. Begonia's worden ongeveer 20 tot 30 centimeter hoog en bloeien in het najaar. Dat er maar 3 bloembollen in deze verpakking zitten, betekent niet dat je slechts 3 Begonia's zult zien bloeien. Per bloembol ontstaan er meerdere bloemen (zo'n 3 tot 6 bloemen per bol) en dus genoeg om flink van te genieten!

Begonia's telen in potten en bakken

Je kunt Begonia's op diverse manieren telen, zowel in de tuin in de volle grond, als ook in kleinere potten en bloembakken. Begonia bloembollen zijn te planten in het voorjaar, van april tot en met mei. Wacht tot de vorst weg is. Mocht je al eerder willen beginnen, dan kan dat al vanaf februari, zodat de bloembollen ook eerder zullen bloeien. Deze niet winterharde Begonia bloembollen moet je goed vochtig houden, zeker na het poten. De rode Begonia's bloeien van juli tot oktober.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.