Allium bloembollen, Roseum | Moestuinland Sfeerimpressie van de Allium roseum (roze) | Moestuinland
Allium bloembollen, Roseum | Moestuinland Sfeerimpressie van de Allium roseum (roze) | Moestuinland
Allium bloembollen, Roseum
Dit jaar voor het eerst beschikbaar: Roze Alliums! Deze populaire sieruien nu ook in een roze jasje. Prachtige bloeiers!

Artikelnummer

Y308295

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á3,50
Prijs per 25 bloembollen
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Roze Allium bloembollen kopen

Roze Alliums zijn geliefd om hun opvallende ronde bloeiwijzen, die bestaan uit talloze kleine bloemetjes die samen een spectaculair scherm vormen. De roze tinten van deze Roseum Allium voegen een vleugje romantiek en levendigheid toe aan jouw tuin of moestuin, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor het opfleuren van borders, perken en zelfs potten. Bovendien zijn ze winterhard en komen jaar na jaar terug, waardoor ze een duurzame investering zijn voor jouw tuin. Roze Alliums kunnen prachtig worden gecombineerd met andere voorjaarsbloemen zoals tulpen, narcissen en blauwe druifjes. De contrasten in kleur en vorm zullen jouw moestuin echt tot leven brengen. Overweeg ook om ze te planten tussen vaste planten om een meerjarige bloementuin te creëren.

Pink Alliums poten

Het planten van roze Alliums is eenvoudig. Kies een zonnige plek in jouw moestuin met goed doorlatende grond. Plant de bollen in het najaar, op een diepte van ongeveer drie keer de hoogte van de bol. Zorg ervoor dat je ze met de punt omhoog plaatst. Geef ze een goede start door wat compost toe te voegen aan de bodem. Water geven is belangrijk tijdens de groeiperiode in het voorjaar. Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar vermijd verzadiging. Zodra de bloemen beginnen te bloeien, kun je stoppen met water geven.

Roze Alliums maken ook uitstekende snijbloemen. Wanneer ze volledig in bloei staan, knip je ze voorzichtig af en plaatst ze in een vaas met vers water. Ze zullen je huis opfleuren en een heerlijke geur verspreiden.

Poten: September - December;
Bloei: Mei - Juni;
Hoogte: 35 centimeter;
Kleur: Roze;
Aantal bloembollen: 25 stuks.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.