Biologische Allium bloembollen kopen, Purple Sensation | Moestuinland
Allium bloembollen, BIO Purple Sensation
Biologische bloembollen voor het kweken van de standaard Alliums. Paarse bollen op een stevige stengel. Goed voor de natuur, mooi voor het oog.

Artikelnummer

Y325520

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á4,99
Prijs per 5 bloembollen
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Allium bloembollen kopen

Biologische Allium bloembollen van de meest gangbare Allium soort, de Purple Sensation. Deze sieruien worden meestal bedoeld als men het heeft over normale Alliums. De bloemen bestaan uit stevige bollen die hoog op groene stengels staan. De bollen bestaan eigenlijk uit heel veel kleine paarse bloemetjes. Mooi in de tuin/moestuin, maar ook erg goed te gebruiken al snijbloem. Als je van bloemschikken houdt, zul je blij zijn te weten dat de paarse Allium Purple Sensation bloemen ook geweldige snijbloemen zijn. Ze voegen een vleugje kleur en stijl toe aan boeketten en bloemstukken.

De Purple Sensation Allium staat bekend om zijn opvallende, bolvormige bloemen die een diepe, rijke paarse kleur hebben. Voor milieubewuste tuiniers zijn biologische bloembollen een uitstekende keuze. Ze worden geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmeststoffen, wat bijdraagt aan een gezondere en duurzamere tuinomgeving. 

Biologische Alliums kweken

Je kunt de biologische Allium bloembollen poten in het najaar, van september tot en met december. Doe dit op 15 centimeter diepte, en op 20 centimeter afstand van elkaar. De bolmaat van deze Sierui bloembollen is 10/12 centimeter. De biologische Alliums zullen bloeien van mei tot en met juli. De hoogte van deze Alliums is ongeveer 90 centimeter.

Allium Purple Sensation BIO

  • Inhoud: 5 bloembollen;

  • Poten: September - December;

  • Bloei: Mei - Juli;

  • Hoogte: 90 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.