Zonnehoed zaden, Sahara (Rudbeckia) | Moestuinland Sfeerimpressie Zonnehoed Sahara | Moestuinland
Zonnehoed zaden, Sahara (Rudbeckia) | Moestuinland Sfeerimpressie Zonnehoed Sahara | Moestuinland
Zonnehoed zaden, Sahara
Rudbeckia hirta - De Zonnehoed Sahara is een prachtige Rudbeckia soort met donkere, warme tinten. De kleuren lopen mooi in elkaar over.

Artikelnummer

H14674

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zonnehoed Sahara zaden kopen

De Zonnehoed Sahara is een prachtige Rudbeckia soort met warme tinten die in elkaar overlopen. Een hele mooie verschijning in de tuin, zeker in groepen in de border of een andere plek in de tuin. De Sahara Zonnehoed heeft een donker hart en ook wat donker gekleurde bloembladeren, welke van binnen naar buiten uitlopen, van donker naar licht. De bloemen verschillende per bloem in tintkleur. Je kunt de Zonnehoed Sahara ook erg goed als snijbloem gebruiken!

Donkere Zonnehoed kweken

De Sahara Zonnehoed is in het voorjaar te zaaien, zowel onder glas als in de vollegrond. De zaden kun je onder glas zaaien vanaf half maart. Vanaf half april kun je ook buiten in de vollegrond zaaien. De Zonnehoed bloeit vanaf de maand juli, en zal lange tijd doorbloeien. De planten produceren per plant meerdere prachtige bloemen. De bloemen worden ongeveer 60 tot 100 centimeter hoog. Erg geliefd bij vlinders!

Verpakking bevat ongeveer 15 zaden.

Latijnse naam: Rudbeckia hirta

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.