Zonnehoed knollen kopen, Breeders mix | Moestuinland
Zonnehoed knollen, Breeders mix (Echinacea)
De Echinacea of Zonnehoed is een populaire bloemsoort, die ook geliefd is bij vlinders en bijen. Kleurrijke Echinacea mix met opvallende bloemen.

Artikelnummer

Y133270

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á6,95
Prijs per 3 knollen
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Echinacea knollen mix kopen

De Echinacea, of beter bekend als de Zonnehoed, is een prachtige bloemsoort waar mens en dier gek op zijn. De Echinacea is erg populair en worden tegenwoordig vaak gebruikt door hoveniers en bij de aanleg van gemeente-tuinen. Deze Breeders mix bevat niet 1 Zonnehoed kleur, de roze die we vaak zien, maar dit is een Zonnehoed mengsel. De Zonnehoed is een meerjarige plant, en na 1 keer poten komt deze dus elk jaar terug. Bevat 3 knollen voor meerdere bloemen!

Zonnehoed mix kweken

Je kunt de Zonnehoed knollen eigenlijk de hele winterperiode en voorjaarsperiode poten. Van november tot en met april. Na het poten van de knollen, in groepjes of juist gescheiden van elkaar, de grond toedekken en water geven. De bloemen zullen zich ontwikkelen en de planten zullen ongeveer 80 centimeter hoog worden. Van juni tot en met september zullen de Echinacea's in bloei staan. Vlinders, bijen en hommels zijn er gek op, en blijven langere tijd zitten. Kleurrijke Echinacea mix!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.