Zonnebloem zaden, Teddy Bear | Moestuinland
Zonnebloem zaden, Teddy Bear
Teddy Bear is de perfecte naam voor deze zonnebloem. Echt schattig, lief en leuk om in je tuin te hebben. Vol met bloemen, als een vacht.

Artikelnummer

SL5560

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Teddy Bear Zonnebloem zaden kopen

Een hele bijzondere en lieve Zonnebloem variant die bloeit met heel veel bloembladeren. De Teddy Bear doet zijn naam eer aan, want je krijgt er gelijk een Teddybeer gevoel bij. Alsof de Zonnebloem een lekker vachtje heeft, waar je overheen wilt aaien. Deze leuke Zonnebloemen zijn dubbelbloemig en worden niet heel erg hoog. Erg geschikt voor potten, perken en als beplanting in borders. Ook erg leuk voor kinderen, waar deze goudgele de fantastie de ruimte geeft!

Teddybeer Zonnebloemen zaaien

Je kunt de Teddy Bear Zonnebloem zaden zaaien in de maanden maart en april onder glas, of direct buiten vanaf half april. De bloemen vragen weinig aandacht en zullen vanzelf goed groeien en bloeien. Alleen even op de slakken letten, die kunnen er dol op zijn. Deze gezellige Zonnebloem bloeit van juni tot en met oktober en zal ongeveer 50 centimeter hoog worden Je kunt de zaden na de bloei ook gebruiken. Creëer een gezellige tuin met deze vrolijke Zonnebloemen!

Deze verpakking bevat ongeveer 28 zaden.

Latijnse naam: Helianthus annuus

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.