Roze bloemen collectie zomerbloemen mix | Moestuinland Roze bloemen mix zomerbloemen collectie | Moestuinland
Roze bloemen collectie zomerbloemen mix | Moestuinland Roze bloemen mix zomerbloemen collectie | Moestuinland
Bloemenmengsel zaden, Roze bloemen (mix)
Dit zomerbloemen mengsel met diverse soorten bloemen zaden, is ontzettend leuk om in de zomer te telen. EĆ©n roze kleurfestijn!

Artikelnummer

H14893

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ā‚¬Ā 1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Roze zomerbloemen zaden kopen

Deze bijzondere zomerbloemen bloemenmengsel bestaat uit alleen maar bloemen die bloeien in roze en rode tinten. Een zomerbloemen mengsel dat dus een hele frisse kleur geeft aan je tuin, terras of balkon. En niet alleen een prachtige verschijning voor de mensen, maar ook voor de dieren. Het roze bloemenmengsel heeft namelijk een grote aantrekkingskracht op vlinders. Zo teelt je ze dus zowel voor jezelf, als voor de vlinders! Geweldig!

Roze bloemen mix telen

Je kunt de roze/rode bloemen mix zaden direct buiten in de volle grond zaaien. Kies of je gaat zaaien op regels, of liever breedwerpig uit de losse pols. Je kunt het zaad zaaien vanaf half april tot en met eind mei. Deze eenjarige bloemen verschillen in hoogte tussen de 20 en de 80 centimeter. Bepaalse soorten zijn ook geschikt om te gebruiken als snijbloem. De zomerbloemen houden van zon en hebben een lekker licht plekje nodig. Bloeit rijkelijk van juni tot oktober.

Verpakking bevat ongeveer 2 gram zaad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.