Zomerbloemen mengsel zaden kopen, Maxi-Pack 125 gram Sluisgarden | Moestuinland
Bloemenmengsel, Zomerbloemen (Maxi-Pack)
Een feestelijk kleurenmengsel met verschillende soorten zomerbloemen die uiteraard, bloeien in de zomermaanden. Genoeg voor 125 vierkante meter!

Artikelnummer

SL7310

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 125 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zomerbloemen zaden mengsel kopen

Een zomer is geen zomer als de tuin niet vol staat met bloemen in allerlei soorten kleuren en maten! Deze zomerbloemen mix van Sluisgarden is precies wat je daarvoor nodig hebt. Het zadenmengsel bestaat namelijk uit verschillende soorten bloemen die allemaal in de zomermaanden zullen bloeien. Bevat onder andere Calendula, Cosmos, Penstemon, Antirrhinum, Nigella, Lavatera, Dahlia, Zinnia, Tagetes en Dephinium. Deze maxi-pack is verder ook aangevuld met dood Boekweit, wat voor veel organische stof in de grond zorgt, waardoor de bloemen niet alleen beter zullen bloeien, maar ook zal de grond na de bloei beter gevoed zijn. Ook zaai je zo niet te dik, zodat alle bloemen de kans krijgen om op te komen en te bloeien. Het mengsel bestaat uit allemaal eenjarige soorten van halfhoge lengte.

Wanneer kan ik zomerbloemen zaaien?

Je kunt de zomerbloemen zaden zaaien in het voorjaar, in de maanden april, mei en juni. Doe dit in de volle grond. Voor het zaaien de grond eerst onkruidvrij maken. Na het zaaien met een harkje doorwerken en vochtig maken met een fijne broeskop. Ook na de opkomst de grond voldoende vochtig houden, maar niet te nat. De zaden ontkiemen binnen 20 dagen. Deze maxi-pack is afgevuld met 125 gram, genoeg voor ook ongeveer 125 vierkante meter. De bloemen bloeien ongeveer 3 maanden lang, ergens tussen juli en oktober. De hoogte van de bloemen ligt rond de 60 centimeter. 

De Zomerbloemen mengsel in het kort:

  • Inhoud: 125 gram (voor 125 m2);

  • Zaaien: april, mei en juni;

  • Bloei: juli, augustus, september en oktober;

  • Hoogte: circa. 60 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.