Zaai- en stekgrond kopen, Zaaigrond Humuforte (10 liter) | Moestuinland
Zaai- en stekgrond, Humuforte BIO (10 liter)
Deze 10 liter zak zit vol met zaai- en stekgrond. De aarde is licht bemest en van hoogwaardige grond kwaliteit. Zaden ontkiemen sneller door de aanwezige zuurstof.

Artikelnummer

ZHF10ZD

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á7,50
Prijs per 10 liter
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zaai- en stekgrond kopen

Deze zak met zaai- en stekgrond is afgevuld tot 10 liter, wat voldoende is om een flink aantal zaden te zaaien of om jonge scheuten te stekken. Het is een mengsel van mineralen en voedingswaarden die juist zaden nodig hebben om goed te ontkiemen, of stek plantjes die moeten groeien. Hoogwaardige, licht bemeste grond met een structuur die erg licht en fijn is. Door deze fijne structuur is het voor de zaadjes extra makkelijk om te ontkiemen en om omhoog te komen. Ook krijgen ze hierdoor nog iets meer zuurstof, wat de ontkieming van de zaden natuurlijk ook goed doet. Ook bevat de zaai- en stekgrond voldoende voedingsstoffen voor de eerste 100 dagen. 

Zaaien en stekken potgrond

Deze zaai- en stekgrond zakken zijn verpakt in 10 liter zakken. Deze stek- en zaaigrond is afkomstig van het kwalitatieve merk HumuForte. Deze zaai- en stekgrond is biologisch en dus geschikt voor de biologische manier van telen. Je kunt de zak voordat je het gebruikt het beste even los schudden. Heb je de zak eenmaal aangebroken, zorg dan dat je deze goed afsluit, zodat je het de volgende keer weer kunt gebruiken. Te gebruiken voor alle manieren van zaaien en stekken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.