Wortel zaden kopen, Nantes 2 (grootverpakking 25 gram) | Moestuinland
Wortel zaden, Nantes 2 (Grootverpakking)
Nantes 2 is een stevige zomerwortel met een heerlijke smaak. Lange, slanke wortel met een hoge opbrengst. Produceert veel loof.

Artikelnummer

861038

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á6,50
Prijs per 25 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking Nantes 2 wortelzaad kopen

Nantes 2 is een overheerlijke zomerwortel. Het ras Nantes 2 is één van de, misschien wel dé, populairste wortel die er is. Beschikbaar in biologische variant, niet-biologisch, zaadlint, en nu dus ook als grootverpakking. Deze zomerwortels hebben een heerlijke smaak, zijn oranje van kleur, uniform in grootte en de opbrengst is vaak hoog. Een ideale wortelsoort dus, die ook nog eens lange periode te zaaien is. Produceert grote bos loof, wat de wortels naast de heerlijke smaak ook nog eens een mooi gezicht geeft! 

Zomerwortels oogsten in een pluktuin

Deze grootverpakking bevat 25 gram aan Nantes 2 wortelzaad. Genoeg voor ongeveer 25 vierkante meter aan wortels, mits je het natuurlijk in 1 keer zaait. Je kunt de grootverpakking ook gebruiken om door te zaaien. Dit kan namelijk lange tijd, van maart tot en met juli, direct in de grond. Zaai het zaad op regels, om het goed van onkruid te kunnen onderscheiden, met 20 centimeter afstand tussen de regels. Na opkomst voldoende uitdunnen. Bescherm de jonge plantjes tegen de wortelvlieg. Ook is het belangrijk dat planten voldoende water te geven, zeker bij droge periodes, zodat de voldoende kunnen groeien. Oogsten van juli tot en met september.

De Zomerwortel grootverpakking in het kort:

  • Inhoud: 25 gram zaad;

  • Zaaien: maart - juli;

  • Oogsten: juli - september;

  • Ras: Nantes 2

Latijnse naam: Daucus carota.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.