Grootverpakking Flakkee 2 wortel zaden kopen, Winterwortel | Moestuinland
Wortel zaden, Flakkee 2 - Winter (Grootverpakking)
Grootverpakking met 25 gram aan Winterwortel zaden. Flakkée 2 is een bekend en betrouwbaar winterwortel ras, dat door veel mensen gebruikt wordt.

Artikelnummer

861051

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 4,99
Prijs per 25 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking winterwortel zaden kopen

Grootverpakking met daarin 25 gram aan winterwortel zaden. Gevuld met kwalitatieve zaden van het ras Flakkée 2. Een betrouwbaar wortelras dat al jaren in Nederland geteeld wordt door zowel de hobby-, als de professionele teler. De Winterwortel Flakkée 2 is stevige wortel met een grote opbrenst, oranje van kleur en dikke, zware wortels. Lekker om hutspot van te maken bijvoorbeeld, met een dikke zoete en volle smaak.

Dikke winterwortels telen

De Flakkese Winterwortels kun je vanaf half april in de grond zaaien. Doe dit tot eind mei. Eerder zaaien kan eventueel ook bij goed weer, maar dan is de kans op schieten wel wat groter. Voor het zaaien van de wortels, eerst de grond even goed los maken, zodat de wortels lekker goed kunnen groeien. Zaai het zaad op regels, met ongeveer 30 centimeter afstand tussen de regels. Niet te dik zaaien, en na de opkomst uitdunnen, zodat de wortels genoeg ruimte hebben om te groeien. Voldoende water geven. Je kunt de winterwortels oogsten in de maanden oktober en november. Na de oogst lang te bewaren.

De grootverpakking Winterwortel in het kort:

  • Inhoud: 25 gram;

  • Ras: Flakkée 2 (Of Flakkese 2);

  • Zaaien: April - Mei;

  • Oogsten: Oktober - November.


Latijnse naam: Daucus carota.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.