Witlof zaden kopen? moestuinland
Witlof Zaden, Bingo F1
Witlof is niet de makkelijkste groente om te telen, maar zeker de moeite waard. Goed hybride ras met ontzettend lekkere witlof!

Artikelnummer

SL0090

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witlof Zaden Zoom F1 Kopen?

witlof is een heerlijke groente, maar vergt wel enige inspanning. Het telen van witlof zou je als een van de grootste uitdagingen binnen de moestuin kunnen zien. het Zoom F1 ras vormt mooie stevige struikjes. Onder andere Kalium en vitamine C zijn ruim terug te vinden in de witlof, en dus erg gezond om te eten. Witlof is dan misschien wat lastiger om te telen, Als het dan zo ver is, kan je er ook extra van genieten! Door de salade bijvoorbeeld, of gewoon los. Smullen maar!

Witlof Zaaien en Oogsten

Afhankelijk van hoe laat je gezaaid hebt, kan je rond half augustus de wortels al oogsten. En dan wordt het wat complexer. De wortels op het land laten liggen, zo'n 4 dagen. Ze kunnen dan afsterven. Het loof van de wortel kan dan, zo'n 2 centimeter boven de kop, worden afgesneden. vanaf het einde van september tot aan voor in december kan je de wortels in een emmer opzetten. Het is belangrijk dat het goed donker is, omdat anders het loof groen zal worden en dan kan je de WITlof helaas niet meer eten. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.