Winterakoniet bloembollen kopen, Gele bloemen Cilicica Eranthis | Moestuinland Winterakoniet bloembollen, Eranthis Cilicica
Winterakoniet bloembollen kopen, Gele bloemen Cilicica Eranthis | Moestuinland Winterakoniet bloembollen, Eranthis Cilicica
Winterakoniet bloembollen, Eranthis Cilicica
Eranthis cilicica - De Winterakoniet is een bloembollen soort die al in januari zal bloeien. Tijdens de sneeuw, prachtige gele bloemen in je tuin!

Artikelnummer

Y309400

Levertijd

Medio september (hele bestelling in 1 keer)

ÔéČ┬á4,50
Prijs per 15 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Winterakoniet bloembollen bestellen

Terwijl de winter zijn grip begint te verliezen, verwelkomt de eranthis – ook wel winterakoniet genoemd – met trots de eerste tekenen van de lente. Deze kleine bloemen laten hun gouden bloemblaadjes zien nog voordat de bomen hun knoppen openen. Ze vormen een vurige groet aan de opkomende warmte en fleuren de tuin op met hun zonnige persoonlijkheid. Als je opzoek bent naar een mooie soort bloembol, die al vroeg in het jaar zal gaan bloeien, dan zit je bij de Winterakoniet dus goed. Deze prachtige bloembollen soort, is te poten in het najaar en bloeit al in de eerste maand van jaar. Leuk om de winter wat met kleur op te vrolijken, als er gele bloemen gaan groeien tussen de sneeuw door.

De Winterakoniet is meerjarig, en je kunt er dus langer van genieten. De bloemen worden ongeveer 10 centimeter hoog. Door de zaadvorming van deze bloemen, zal er steeds een grotere groep bloemen zich vormen. De Winterakoniet is sneeuw en vorst bestendig. Verder is het goed om te weten dat alle delen van deze bloem giftig zijn! Alleen mooi om naar te kijken dus.

Winterakoniet bollen telen

Je kunt de bloembollen van de Winterakoniet planten in het najaar, van september tot en met december. Doe dit in grond die lekker los gemaakt is, en die water goed doorlaat. De Winterakoniet is meerjarig, en zal in het eerste jaar bloeien rond de maand maart. Vanaf het 2e jaar, zal de Winterakoniet dan al gaan bloeien rond januari, afhankelijk van het weer. De bloembollen zitten verpakt per 15 bloembollen en ze hebben een bolgrootte van 4/5. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.