Klimmende winde zaden kopen, Knowlians Black | moestuinland informatie knowliance black klimmende winde moestuinland
Klimmende winde zaden kopen, Knowlians Black | moestuinland informatie knowliance black klimmende winde moestuinland
Klimmende Winde Zaden, Ipomoea purpurea
De zaden van deze plant brengen prachtige, paarse bloemen voort. Een echte zonnige bloeier die wel 3 meter hoog kan worden.

Artikelnummer

080928

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Klimmende winde zaden kopen

Deze prachige klimmende plant, de Winde, kan wel een hoogte bereiken van 3 meter! Ondanks dat deze plant zo hoog kan worden, is het toch een tamelijk slome groeier. Desondanks wel prachtige van kleur. De bloemen zijn donkerpaars, tegen blauw aan, en het hart van de bloem is fel wit. Vooral het contrast maakt deze Winde tot een mooie verschijning. 

Klimmende winde telen

De zaden van de winde zijn onder glas te zaaien in de maanden maart en april. Dan kun je uitplanten na ongeveer 6 weken, pas als het half mei is geweest. Ook kun je de zaden buiten zaaien, dan moet je wachten tot half mei en als de weersvoorspellingen geen vorst meer opgeven. Ook s'nachts niet meer. Dit kun je doen tot in juli. De klimmende winde heeft behoefte aan volle zon, voldoende water en het is een eenjarige plant. Plant de klimmende winde in een blok waar het minimaal 25 centimeter rondom ruimte heeft. Bloeiperiode van juli tot en met september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.