Wilde Marjolein zaden kopen, Griekse Oreganum | Moestuinland
Wilde Marjolein zaden, Griekse Oreganum
Wilde Marjolein is een houtachtige kruidensoort met geurende bloemen. Wordt veel in onze keukens gebruikt en is verfijnder dan Oregano.

Artikelnummer

SL2130

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Wilde, Griekse Marjolein zaden kopen

WIlde Marjolein is een veelgebruikte kruidensoort met houtachtige planten, waarbij de bladeren geurend zijn en gebruikt worden. Het aroma van Marjolein is erg sterk en voegt meteen veel smaak toe. Wordt vooral gebruikt bij Italiaanse en Griekse gerechten, vandaar ook de Griekse Oreganum. De smaak is wel intens, dus niet teveel gebruiken. Ook kun je Wilde Marjolein goed gebruiken bij diverse lichamelijke klachten, zoals ademhalingsproblemen en klachten met de spijsvertering. Deze soort, de Griekse Oreganum, heeft het sterkste aroma van allemaal. Heerlijk!

Griekse Marjolein kweken

Je kunt de zaden van deze wilde Marjolein zaaien van maart tot en met mei onder glas, en van mei tot en met juni in de grond. De WIlde Marjolein is een houtachtige soort, en hout daarom van droge, kalkrijke gebieden. Makkelijk te kweken, ook in droge tuinen dus. De Wilde Marjolein wordt ongeveer 50 centimeter hoog en is te oogsten van juni tot en met september. Meerjarige plant, dus 1 keer zaaien, is jarenlang ervan genieten!

Deze verpakking bevat ongeveer 1350 zaden. Ruim genoeg. Over? Geen probleem, de zaden zijn nog lang houdbaar.

Latijnse naam: 
Oriaganum heracleoticum

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.