Wildbloemen mengsel zaden kopen, Inheemse bloemen | moestuinland
Wildbloemen zaden, Inheemse mix
Dit wildbloemen zaadmengsel bestaat uit allerlei inheemse bloemen. Prachtige mix vol met kleur en zelf uitzaaiende bloemen.

Artikelnummer

087003

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Inheems wildbloemen zadenmengsel kopen

Dit wildbloemen zadenmengsel bestaat uit diverse, mooie inheemse soorten bloemen. Een echt 'native' mengsel met allerlei planten die van nature in Nederland voorkomen. Zo maak je je eigen bloemenweide die prachtig is om te zien, maar die ook bijzonder goed is voor de flora en fauna in je omgeving. Ook allerlei insecten zijn dol op dit inheemse bloemenmengsel. Het wildbloemenmengsel bevat verschillende eenjarige en meerjarige bloemen met veel diversiteit. Ook geschikt voor bermen, verwilderde tuinen of graslanden. 

Native Wildflowers

Deze inheeme bloemenmix bevat dus verschillende soorten inheemse bloemen. Zo bevat dit bloemenmengsel de Koekoeksbloem, Klaproos, Korenbloem, Gele Kamille, Ganzenbloem, etc. Een mooie mix van bloemen die zichzelf weer uitzaaien. 

Inheemse bloemen uitzaaien

Je kunt dit inheemse bloemenmengsel zaaien in de vollegrond van maart tot juni. Na het zaaien water geven en zo kan de natuur zijn werk doen. Deze wilde bloemenmix wordt tussen de 20 en 100 centimeter hoog. De bloei is in de maanden juni tot en met september. Een mooie mix van prachtige bloemen die erg geliefd zijn bij vlinders, bijen en andere nuttige insecten. Inheems, dus van origine in ons land te vinden!

Verpakking bevat ongeveer 1 gram aan zaad, zo'n 250 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.