Wildbloemen zaden kopen, Special Mix mengsel wilde bloemen
Bloemenmengsel zaden, Wildbloemen Mix
Dit Wildbloemen mengsel is prachtig om de tuin wat op te fleuren en tegelijkertijd de bijen en vlinders een handje te helpen. Natuurlijke bloemen!

Artikelnummer

SL6435

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Wildbloemen mengsel kopen

Dit wildbloemen mengsel zit vol met wat bekende en onbekende soorten bloemen die ook in het wild te vinden zijn. Het wilde bloemen mengsel bestaat onder andere uit Klaprozen, Korenbloemen, de Margriet, Ganzebloem, etc. Erg leuk als je een tuin wilt ontwerpen met een verwildere uitstraling. Daarnaast is dit mengsel ook nog eens erg goed om bijen en andere insecten aan te trekken, die dol zijn op de bloemen uit deze mix. De meeste bloemen die in dit wildbloemen mengsel zitten, zijn eenjarige bloemen. Echter zaaien deze zichzelf in veel gevallen weer uit, dus kun je er van blijven genieten, net zoals in de natuur eigenlijk!


Wildbloemen telen

Je kunt de zaden van dit mengsel in de grond zaaien in de maanden april, mei en juni. De meest ideale temperatuur die aangegeven staat om te zaaien is 20 graden, echter is dit in de praktijk lang niet nodig. Het gaat immers om typische Nederlandse soorten bloemen uit het wild. Na ongeveer 20 dagen zullen de meeste zaden ontkiemt zijn. Wel wachten met onkruid trekken, dit lijkt namelijk erg veel op elkaar in het begin. Om te zaaien kun je het beste de zaden vermengen met droog zand, en dan pas gaan zaaien, zodat je een gelijk uitstrooi krijgt. Na het zaaien kun je de grond dan nog iets doorharken. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.