Biologisch Wildbloemen mengsel zaden kopen | Moestuinland Biologische wilde bloemen mix | Moestuinland
Biologisch Wildbloemen mengsel zaden kopen | Moestuinland Biologische wilde bloemen mix | Moestuinland
Bloemenmengsel Zaden, Wildbloemen (BIO)
Dit biologische wildbloemen mengsel is leuk om te telen in de tuin of moestuin. Grote diversiteit in bloemen, genoeg voor 2 vierkante meter.

Artikelnummer

94910

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische wildbloemen mengsel zaden kopen

Dit mengsel van Buzzy is gevuld met verschillende soorten biologische bloemenzaden die, als ze eenmaal zijn opgekomen, een mooi geheel van wilde bloemen tonen. Het biologische zaden mengsel is gevuld met ongeveer 20 soorten verschillende bloemen, waaronder de Klaproos, Korenbloem, Goudsbloem, Margriet, Borage en nog veel andere soorten. De opkomst is per soort verschillend, afhankelijk van de kiemomstandigheden (wat sneller kiemt) en de omgeving. Het bloemenmengsel is geschikt voor het aantrekken van bijen en andere nuttige insecten. 

Biologisch bloemenzaad zaaien

Je kunt het biologische bloemenzaad direct in de volle grond zaaien in de maanden maart tot en met juni. De zaden ontkiemen ongeveer tussen de 10 en 14 dagen. Het zakje is gevuld met 2 gram, wat ongeveer genoeg is voor 2 vierkante meter aan wilde bloemen. Je kunt het ook tegelijk met graszaad zaaien, als je een wilde bloementuin wilt aanleggen. Dan kun je 1 gram op 5 m2 aanhouden. Zaai het zaad breedwerpig of op regels, net wat je fijn vindt. Na de opkomst eventueel iets uitdunnen, niet altijd nodig. De bloemen zullen gaan bloeien in de maanden juni tot tot oktober, en worden tussen de 20 en de 100 centimeter hoog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.