2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Tuin accessoires set, 52-delig

52-delig set met van alles voor de tuin: binddraad, etiketten, verspeensetje en nog veel meer; als set! Leuk om weg te geven, en leuk om...

4,99

visibility
shopping_cart

Verspeenset, Incl. 25 steeketiketten (SOGO)

Verspeen jonge plantjes makkelijker met de verspeenvork en verspeenpen. Na het verspenen kun je gelijk de namen noteren op de labels.

3,50

visibility
shopping_cart

Zaadstrooier, SOGO

Deze SOGO zaadverstrooier is gemaakt in de kleur blauw en handig in gebruik om wat nauwkeuriger te kunnen zaaien.

2,99

  1  2   

Potjes voor het zaaien kopen

Wat voor soort potjes heb je nodig? Kunststof, of van papier wat uit zichzelf oplost als je het in de aarde zet? Van alles is mogelijk! Daarnaast zijn veel kweekpotjes verkrijgbaar in combinatie met een tray, waar ze precies inpassen. Ideaal om zo in de vensterbank weg te zetten! Of bijvoorbeeld een kleine kweekkas, voor in de vensterbank! Ideaal om je zaailingen lekker in het zonnetje te zetten! Begin snel met zaaien, succes!

Stekglaasjes voor al je stekken kopen

Stek je zelf graag je planten? Voor veel stekken is het bevorderlijk voor de wortelgroei als je ze een tijdje op water zet. Hiervoor kan je allerlei soorten glaasjes krijgen bij moestuinland! Bijvoorbeeld kleine kweekbuisjes die mooi in een betonnen blokje passen, of erlenmeyers of bekerglazen! Alles voor het stekken!