filter_list

Filter

  5 / 5  Bezig met laden...
Zonnebloem Zaden, Avondzon Mix (Helianthus annuus)

Zonnebloem Zaden, Avondzon Mix (Helianthus annuus)

Avondzonnebloemen met roodbruine enkele bloemen. Zeer geschikt als snijbloem.

1,50

Zonnebloem zaden, F1 Sunrich Orange

Zonnebloem zaden, F1 Sunrich Orange

Deze enkelbloemige zonnebloem wordt ongeveer 140 centimeter hoog. Populaire snijbloem die pollenvrij is en lang goed blijft.

3,20

Zonnebloem Zaden, Hoge Gele | BIO

Zonnebloem Zaden, Hoge Gele | BIO

Biologische zaden voor prachtige maar vooral gigantische zonnebloemen. De bloemen kunnen wel 2,5 meter hoog worden! Zonnebloemen zijn perfecte bijentrekkers.

2,20

Zonnebloem Zaden, Sunspot Laag  (Helianthus annuus)

Zonnebloem Zaden, Sunspot Laag (Helianthus annuus)

De Sunspot zonnebloem is een bloem die laag blijft, zo'n 40 centimeter. De bloemen zijn zeer groot en kunnen wel zo'n 30 centimeter doorsnede worden.

1,80

Zonnehoed zaden, Rudbeckia (Echinacea purpurea)

Zonnehoed zaden, Rudbeckia (Echinacea purpurea)

De Zonnehoed is een prachtige, roze/rode bloem! Staat fier overeind, is meerjarig en goed te gebruiken als snijbloemen en als droogbloem!

2,20

Zonnestrobloem Zaden, Zomer Mix (Helipterum roseum)

Zonnestrobloem Zaden, Zomer Mix (Helipterum roseum)

De zonnestrobloem, ook wel papierbloem genaamd, heeft mooie witte, roze en lichtroze bloemen.

1,50

  1 2 3 4  5   

Bijen Lokken naar je moestuin

Je wilt natuurlijk dat je moestuin er mooi bijstaat. En daarbij kan je denken aan allerlei verschillende groenten, fruit en kruiden. Maar wat dacht je van bloemen? Ze zijn in veel gevallen dan misschien niet voor bij het eten, maar je lokt hier wel goede insecten mee! Insecten die de bloemen van planten kunnen bestuiven waardoor er meer of mooiere vruchten aan de plant komen! En daarnaast fleurt het je moestuin enorm op! Dat is toch het proberen waard?

Moestuin bemesten door natuurlijke bemesting

De gewassen in je moestuin vragen veel van de grond. Het is daarom belangrijk om de grond af en toe een oppeppertje te geven. Dit kan je doen door bijvoorbeeld af en toe je bodemwaarden te laten meten. Het is goed om af en toe, vooral voor aanvang van het moestuinseizoen, je tuin een goede portie mesttoffen mee te geven. Daarnaast is het belangrijk om ook compost, dit kan je maken door plantenresten te laten composteren, op je moestuin uit te strooien. Maar wat dacht je van een groenbemester? Deze plantjes doorwortelen de grond goed, en kunnen na een tijdje ondergespit worden. Hierdoor houd je de grond mooi luchtig en kunnen deze plantenresten mooi composteren in de grond. Ideaal toch?