Waterspuit spray kopen in diverse kleuren | Moestuinland Watersproeier kopen, diverse kleuren
Waterspuit spray kopen in diverse kleuren | Moestuinland Watersproeier kopen, diverse kleuren
Plantensproeier, plantenspuit diverse kleuren
Geef je plantjes, zaailingen of net gezaaide grond voorzichtig water met deze kleurrijke watersproeiers. Verkrijgbaar in 5 kleuren.

Artikelnummer

Z170422550

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Plantensproeier diverse kleuren kopen

Met deze fijne plantensproeier kun je net gezaaide zaden, zaailingen en jonge plantjes voorzichtig water geven en nat maken, zonder dat ze ineens te veel krijgen of omvallen. Dat is namelijk het gevaar als je de tere plantjes water wilt geven. Dan komt er ineens een straal uit, en je plantje krijg een klap. Of je hebt net gezaaid en de zaden drijven weg. De watersproeier heeft hier geen last van, omdat het water zacht op de plantjes terecht komt. Je sprayt eenvoudig voldoende water bij de plantjes. 

Waterspray voor zaailingen

De watersproeier heeft een inhoud van 480 ml en is beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Namelijk in de kleuren geel, blauw, rood, roze en groen. Een watersproeier komt altijd van pas. Ook voor het watergeven van groot geworden planten en kamerplanten is de watersproeier een handig hulpmiddel. De kleine waterdruppeltjes in de watersproeier zijn zo klein dat ze meteen de grond invallen. Als je droge grond hebt, en als je dan water geeft, blijft het water op de grond staan. Met de watersproeier is dit verleden tijd. Water geven met mooie, frisse kleuren!

De waterspray heeft een draaibroes, waarmee je de sterkte van de spuit kunt afstellen naar je eigen wensen. Ideaal!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.