watermeter of vochtigheidsmeter gebruiken voor kamerplanten watermeter kopen, vochtigheidsmeter of hygrometer bij moestuinland watermeter kopen | Moestuinland
watermeter of vochtigheidsmeter gebruiken voor kamerplanten watermeter kopen, vochtigheidsmeter of hygrometer bij moestuinland watermeter kopen | Moestuinland
Watermeter, Hygrometer (Vochtigheidsmeter)
Het is erg belangrijk dat je planten niet te nat of te droog staan. Dit kan je eenvoudig controleren met een hygrometer.

Artikelnummer

ZGT242

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á9,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Hygrometer voor planten kopen

Heb je geen groene vingers, of laat je al je planten verdrogen? Met deze watermeter wordt het bewateren van je planten heel simpel. Wanneer je, bijvoorbeeld eens per week, even de watermeter bij de wortels van je planten in de aarde steekt, kan het eigenlijk niet meer mis gaan. Het wijzertje wijst aan hoe vochtig de grond is, zodat je eenvoudig kan zien of je water moet geven of niet. En heb je nou te maken met een cactus? Dan is het niet erg als de meter bijvoorbeeld 3 aangeeft! Eigenlijk kunnen verder alle planten het prima uithouden met een waarde tussen de 4 en 8, wat op de meter een groene kleur heeft. 

Vochtigheidsmeter voor binnen en buiten

Je kunt de vochtigheidsmeter zowel buiten als binnen gebruiken. Zo kan je, bij je kamerplanten bijvoorbeeld, heel eenvoudig controleren of ze water nodig hebben. Maar ook planten in de grond buiten, op potten op terras of op het balkon, je kan het allemaal eenvoudig aflezen op deze watermeter. Zo kunnen je planten niet meer uitdrogen, of te nat staan!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.