vogelflat, gestapeld vogelhuis bij moestuinland.nl kopen gestapelde vogelflat kopen bij moestuinland.nl vogelflat met vogelsilhouetten kopen bij moestuinland
vogelflat, gestapeld vogelhuis bij moestuinland.nl kopen gestapelde vogelflat kopen bij moestuinland.nl vogelflat met vogelsilhouetten kopen bij moestuinland
Vogelflat, Vogelhuis (3 etages)
De vogelflat is niet alleen leuk om te zien, je kan er ook extra veel vogels in herbergen. Handig te openen aan de zijkant, en op te hangen met een stevige haak.

Artikelnummer

Z069003

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á19,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vogelflat met vogelsilhouetten kopen

Vogelhuisjes waren nog nooit zo leuk! Niet alleen mensen wonen in een huis of een appartement, vogels nu ook! :) Deze vogelflat heeft 3 etages. Help niet alleen de vogels de winter door, maar je tuin ook door dit leuke vogelhuis op te hangen! Aan de zijkant kan je, doormiddel van het draaien van een haakje, een deurtje omhoog doen. Zo kan je in het vogelhuis komen om bijvoorbeeld de binnenkant schoon te maken, of wat nestmateriaal neer te leggen. 

Gestapeld vogelhuis met 3 etages

De vogelflat is 61 centimeter hoog, en 14,5 centimeter breed en diep. Elke etage is voorzien van een nok, en een leuk silhouet van een vogel. De vogelflat bevat een handige stevige haak, om het vogelhuis aan op te hangen. Doordat elke verdieping een eigen nok heeft lijkt het net echt; allemaal gestapelde vogelhuisjes als 1 geheel. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.