Vloeibare meststof kopen voor groente en kruiden, Humuforte Bio | Moestuinland
Vloeibare meststof, Groenten en kruiden | BIO
Deze vloeibare meststof is te gebruiken voor het verbeteren van je groenten en kruiden. Biologische meststof die makkelijk te hanteren is.

Artikelnummer

ZHF50VGK

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per 500 ML
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vloeibare meststof kopen voor groente en kruiden

Deze vloeibare meststof of plantenvoeding kun je gebruiken voor de optimale groei van je eigen groente en kruiden. Deze meststof bevat een uitgebalanceerde en milieuvriendelijke formule die werkt voor elk gewas dat je wilt telen, zoals groente en kruiden. De werking kan voor overal gebruikt worden: Moestuin, potten, bakken of in de kas. De meststof is geschikt om meer smaak aan je groente te geven, stevigheid aan te brengen en om de oogst langer te kunnen bewaren. Het maakt de planten ook sterker en krachtiger. Ten slotte geeft het aan de bodem ook een boost. 

Biologisch vloeibaar mest groenten + kruiden

Deze vloeibare meststof is volledig organisch en biologisch en rijk aan Kalium. Een verpakking bevat 500 milliliter (625 gram) en is afkomstig van het merk HumuForte. Deze vloeibare voedingsstof is eenvoudig aan de planten te geven door een theelepel aan een gieter water toe te voegen. Binnen het hele jaar te gebruiken, buiten in de maanden maart tot en met september. Vinasse 3% Stikstof totaal (N), waarvan 3% organisch gebonden stikstof 7% kaliumoxide (K2O) oplosbaar in water. 

Toegestaan voor de biologische landbouw conform de normen (EG)834/2007 en 889/2008 wijzigingen. NPK: 3-0-7
Inhoud: 500 ml

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.