Vlinderbloemenmengsel zaden kopen, Vlinders bloemen mengsel Special mix | Moestuinland
Bloemenmengsel zaden, Vlinderbloemen Mix
Dit vlinderbloemenmengsel is speciaal ontworpen om vlinders aan te trekken. Het zit vol met mooie bloemen die zowel voor de mens als voor het dier erg genieten zijn!

Artikelnummer

SL6425

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per zakje
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vlinderbloemenmengsel zaden kopen

Dit speciale vlinderbloemen mengsel is ontworpen voor mensen die graag wat meer kleur in de tuin willen en daarbij ook vlinders en andere vliesvleugeligen willen aantrekken en deze voorzien van bloemen. Het is een mooi, uitgebalanceerd mengsel met diverse soorten bloemen zaden, maar ook zaden voor de teelt van kruiden die ook een aantrekkingskracht hebben op vlinders en er prachtig uitzien. Zo help je met de mengsel niet alleen de vlinders en andere insecten, maar het ziet er ook nog een geweldig kleurrijk uit. De bloemen kunnen geteeld worden in groepen, perken, borders, los in de tuin of ook in de moestuin.

Het vlinderbloemen mengsel zaaien?

Je kunt de zaden van de vlinderbloemenmengsel zaaien in de maanden april, mei en juni. Dit mag gewoon direct in de volle grond, als er geen nachtvorst is. Liever even wachten tot het wat warmer is, hoewel de meeste planten in dit mengsel wel wat kou kunnen hebben. De zaden met licht zand vermengen voordat je gaat zaaien, om het zo gelijk mogelijk te doen. Niet dik zaaien, en na het zaaien een beetje doorharken. Als de plantjes opgekomen zijn, goed kijken of ze allemaal voldoende ruimte hebben, ook de kleinere. Het mengsel kan een hoogte bereiken van 50 centimeter. Bloeit in de maanden juli tot en met oktober.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.