Vlinderbloemen zaden kopen, Maxi-pack (100 gram) bloemenmengsel | Moestuinland
Bloemenmengsel, Vlindermengsel mix (Maxi-pack 100 m2)
Dit bloemenmengsel zit vol met zaden die bloemen produceren die goed zijn voor het aantrekken van vlinders. Maxipack van 100 gram!

Artikelnummer

SL7320

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 100 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vlinderbloemen mengsel kopen

Dit vlinderbloemenmengsel bestaat uit een mooi aantal soorten bloemenzaden, in combinatie met wat dode boekweit om gezamenlijk een uitgebalanceerd mengsel te vormen dat je kunt zaaien in de tuin, moestuin, border, perken, etc. Het mengsel is samengesteld uit populaire soorten bloemen die het erg goed doen bij vlinders, en die dus ook vlinders (en tevens bijen, hommels en andere insecten) aantrekken. Het bloemenmengsel bestaat onder andere uit: Papaver, Lupine, Tandzaad, Dropplanten, Bolderik, Echium, Malva, Nigella, Teunisbloem, etc. Een mooi mengsel die dus niet alleen vlinders aantrekken, maar ook nog eens super mooi de tuin opfleuren!

Vlinderbloemen zaaien

Je kunt de zaden van deze vlinderbloemen zaaien in de maanden april, mei en in juni. Het is wel  belangrijk om voor het zaaien, de grond waarin gezaaid wordt, goed onkruidvrij te maken. Daarna goed doorwerken, egaliseren en na het zaaien de zaden en boekweit lichtjes doorharken. De boekweit is naast de natuurlijke bemesting, ook toegevoegd om de uitstrooi gelijkmatig te laten verlopen. Na het zaaien de grond met een fijne broeskop goed vochtig maken, maar niet te nat. De meeste bloemen worden ongeveer 50 centimeter hoog en ze bloeien van juli tot en met oktober. 

In deze Maxi-Pack zit 100 gram aan zaden en boekweit. Genoeg voor zo'n 100 vierkante meter! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.