Verwarmingsmat kopen, Propagator (52 x 25 cm) | Moestuinland Omdoos propagator kopen, warmtemat | Moestuinland
Verwarmingsmat kopen, Propagator (52 x 25 cm) | Moestuinland Omdoos propagator kopen, warmtemat | Moestuinland
Verwarmingsmat, Propagator SOGO (52x25 cm)
Verwarmingsmat om zaden makkelijk te laten ontkiemen of om jonge stekjes sneller te laten uitlopen. Handig bij het voorzaaien!

Artikelnummer

Z887365

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á32,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Verwarmingsmat kopen

Met een verwarmingsmat kun je je eigen warmtekas of broeikas creëren. Een handig hulpmiddel wat onmisbaar is als echte kweker. Met de verwarmingsmat kun je bepaalde warmte-minnende gewassen kweken die warmte nodig hebben om te ontkiemen, zoals pepers, aubergine, zoethout, antroewa, etc. Het gebruik ervan is super eenvoudig en je kunt de zaden een betere start geven. Overigens ook goed te gebruiken bij het kweken van stekjes of het laten ontkiemen van pitten en wortelstokken zoals Zoete Aardappel bijvoorbeeld.

Voorzaaien met verwarming/propagator

Zaden ontkiemen sneller en beter onder warme omstandigheden in de meeste gevallen. Je geeft eigenlijk de zaden een voorsprong door ze een warme omgeving geven waarin ze goed kunnen ontkiemen. Ook stimuleert de warmte een betere wortelgroei, en verminderd het de kans op schimmelvorming door te veel water dat te lang in de kweekbak blijft hangen. De propagator zorgt voor een stabiele verhoging van ongeveer 10 tot 20 graden bovenop de omgevingstemperatuur.

Techinsche informatie over de warmtemat

De verwarmingsmat is 52,7 bij 25,4 centimeter in omvang. De warmtemat heeft een energie van 21 Watt en 230 Volt. Efficiënt en voordelig dus! De verwarmingsmat heeft een snoerlengte van 1,5 meter. Universeel toe te passen, dankzij de eurostekker (type C). De verwarmingsmat is gemaakt van flexibel PVC-materiaal en stof- en spatwaterdicht (IP67). Makkelijk schoon te maken en op te bergen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.