Vergeet-me-niet zaden kopen, Blauw Myosotis sylvatica | Moestuinland
Vergeet-me-nietje zaden, Blauw (Myosotis)
Myosotis sylvatica - Vergeet-me-nietjes zijn van alle tijden en in alle tuinen. Mooie blauwe bloemetjes in grote getale. Een echte voorjaarsbloeier.

Artikelnummer

SL5855

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vergeet-me-nietje zaden kopen

Vergeet-me-nietjes zijn echte voorjaarsbloeiers. Ze kunnen al optijd in het jaar gezaaid worden, en het 2e jaar zijn ze nog eerder in de bloei. De kleine bloemetjes zijn mooi helder blauw van kleur en hebben gele harten. Al vroeg in het jaar beginnen deze bloemetjes te bloeien en de bloeien ook nog lang door. Ook in combinatie met bloembollen zijn de vergeet-me-nietjes een mooi aanzicht. 

Vergeet-me-nietjes zaaien

De vergeet-me-nietjes kun je onder glas zaaien in de maanden april, mei en juni. In de volle grond kun je ze zaaien in mei, juni en juli. De meest ideale zaaitemperatuur van de vergeet-me-nietjes is rond de 18 graden. De kiemduur van de vergeet-me-nietjes bedragen 25 dagen. Als je in de zomer gaat zaaien, de zaden dun uitzaaien. Hoe eerder je de bloemen op hun vaste plekje zet, hoe beter ze de winter zullen doorkomen. Maar dat is natte vinger werk natuurlijk, met ons Nederlandse klimaat. Voel het een beetje aan wanneer het kan en wanneer nog niet. Vergeet-me-nietjes zijn tweejarig en bloeien doorgaans rond de maanden mei, juni en juli, met her en der natuurlijk ook eerdere maanden en latere maanden!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.