Biologische White Lisbon uien zaden kopen, Bio bosui | Moestuinland Beschrijving zaaien white lisbon bosui | Moestuinland
Biologische White Lisbon uien zaden kopen, Bio bosui | Moestuinland Beschrijving zaaien white lisbon bosui | Moestuinland
Ui zaden, White Lisbon Bosui (Uien) | BIO
Deze biologische White Lisbon bosui is een heel fijn soort ui. Dun en met een pittig smaakje ideaal om gerechten te verbeteren.

Artikelnummer

92885

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische bosui White Lisbon zaden kopen

Deze biologische  ui zaden White Lisbon geven je een heerlijke oogst aan biologische bosuien. White Lisbon is een zeer betrouwbaar en geliefd ras uien, dan ook verkrijgbaar is als zaadlint en als niet-biologisch zaad. De White Lisbon bosuitjes kun je heerlijk in gerechten verwerken. Vers het allerlekkerst in salade bijvoorbeeld. De smaak is pittig en toch ook mild. Echt een heerlijk ras bosui.

Bosuitjes biologisch telen

Je kunt de zaden van deze biologisch bosuien zaaien in de volle grond. Doe dat op regels in de maanden maart en april. Eventueel kan het ook nog wel in mei. Als de zaden ontkiemt zijn (15-20 dagen) en de de jonge plantjes zijn opgekomen, kun je ze na ongeveer 5 tot 6 weken iets uitdunnen (3-4 centimeter uit elkaar). Je kunt de White Lisbon uien oogsten in de maanden april, mei, juni en juli. Voor vers gebruik kun je ze dan afsnijden als ze ongeveer 30 tot 35 centimeter hoogte bereikt hebben. Je kunt deze bosuien al 100 dagen na het zaaien oogsten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.