Uien zaden kopen, Ui Tris di Cipolle Kleurenmengsel | Moestuinland
Ui zaden, Kleurenmengsel Tris di Cipolle (uien)
Deze uien zaden bevatten 3 soorten kleuren uien. Leuk om telen als je eens wat anders wilt dan de standaard gele ui.

Artikelnummer

F880643

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,59
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Uien kleurenmengsel zaden kopen

Deze verpakking bevat 3 soorten zaden voor de teelt van gekleurde uien. De zaden produceren gele, witte en rode uien. De uien zijn midden vroeg en goed geschikt om te bewaren. De uien zijn rond van vorm en flink van formaat. Naast de leuke manier van combineren vanwege de kleuren, kun je de uien ook goed combineren bij verschillende gerechten. Past in elke keuken, vanwege de fijne smaak. De uienmix is geschikt om te grillen, bakken en om vers te gebruiken. De zaden zijn afkomstig van het Italiaanse merk Franchi en worden ook wel Tris di Cipolle mengsel genoemd. Bevat ongeveer 5 gram aan zaden.

Verschillende kleuren uien zaad bestellen

De zaden van deze uienmix is te zaaien in de maanden maart tot en met september in de volle grond. Je kunt het ook binnen zaaien van juli tot september. Zaai de uien op ongeveer 2 centimeter diepte, bij een temperatuur van niet kouder dan 5 graden. Uien doen er 2 jaar over om tot volledige ui gegeten te kunnen worden. Uitplanten van april tot mei op 10 centimeter van elkaar. Overpoten van februari tot april, en oogsten in het 2e jaar van mei tot september. Goed te bewaren naar de oogst. 

Let op: Bij deze uien zaai je het eerste jaar voor de plantui. Deze oogst je en bewaar je op een droge en donkere plek. Het volgende jaar plant je deze uitjes en zullen dit jaar mooie en heerlijke uien geven.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.