Tuinkers Zaden Kopen, Micro Greens | Moestuinland Beshrijving zaaien tuinkers Voorbeeldfoto tuinkers zaden bestellen
Tuinkers Zaden Kopen, Micro Greens | Moestuinland Beshrijving zaaien tuinkers Voorbeeldfoto tuinkers zaden bestellen
Tuinkers Zaden, Micro Greens
Tuinkers is de meeste bekende soort van de Micro Greens. Oorspronkelijk begonnen als kiemgroente, waardoor er nu tal van andere soorten spruitgroenten te vinden zijn.

Artikelnummer

080334

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tuinkers zaadjes kopen

Tuinkers is de meeste bekende soort als we het hebben over Micro Greens. Spruitgroente die in een aantal dagen of weken al te oogsten zijn, bedoeld als kiemplantje. De meeste mensen die Micro Greens telen en nuttigen, hebben als eerste met tuinkers kennis gemaakt. Het is eenvoudig te telen, in watten of grond en vaak al na 4 à 5 dagen te oogsten. Lekker op een boterham met kaas, een cracker of door salade. Ook aan de soep goed toe te voegen en zelfs heerlijk als toevoeging aan een smoothie. 

Tuinkers zaaien en kweken

Tuinkers is eenvoudig te telen en groeit vrijwel direct na aanraking met vocht. Je kunt zaaien in een bakje of doosjes met wat watten of gewoon in een beetje aarde. Beide doen het prima, maar voor allebei de teeltwijzen geldt: Geef voldoende water. Dat is waar tuinkers van leeft, zolang ze maar genoeg te drinken krijgt. Ook niet teveel natuurlijk, maar gewoon elke dag wat water is prima. Groeit snel en is te oogsten in 5 dagen ongeveer, uiteraard variërend tot meerdere dagen. Makkelijk te oogsten door gewoon af te knippen. Het hele jaar door binnenshuis te telen.
  • Bevat 15 gram. Ruim 400 tuinkers zaden per zakje;
  • Gewone tuinkers;
  • Te oogsten na 5 dagen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.