Grootverpakking tuinkers zaden kopen, Sluis Garden 250 gram | Moestuinland
Tuinkers zaden, Grootverpakking (250 gram)
Tuinkers is lekker, leerzaam, gezond en super snel te oogsten. Deze kiemgroente is namelijk binnen enkele dagen al klaar!

Artikelnummer

SL7300

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per 250 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking tuinkers zaad kopen

Tuinkers kennen we allemaal! Deze makkelijke kiemgroente is super snel te oogsten, namelijk al binnen een week. Groeit razendsnel en ziet er gezellig uit. Je kunt tuinkers vrijwel overal bij doen. Op een boterham met kaas, een cracker, in de soep, in de salade, ter garnering, en ga zo maar. Leerzaam ook voor kinderen om te leren zaaien en oogsten. Deze grootverpakking is gevuld met maarliefst 250 gram zaad. Genoeg om even vooruit te kunnen!

Tuinkers zaden jaarrond zaaien

Je kunt Tuinkers het hele jaar door zaaien en telen. Doe dit binnenshuis, of in de maanden mei tot en met augustus in de volle grond, buiten. Voor het zaaien binnen kun je het beste zaaien op watten. Zaai telkens kleine beetjes, om te kunnen blijven oogsten en eten, en niet dat alles in 1 keer klaar is. De watten elke dag nat sproeien met een plantenspuit. Ook kun je natuurlijk gewoon in aarde zaaien. De zaden ontkiemen na 2 dagen al, en na 6 dagen kun je de Tuinkers ongeveer afknippen. Het lekkerste zijn ze bij 6 centimeter. Eetsmakelijk! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.