biologische tuinkers zaden kopen | moestuinland
Tuinkers Zaden, Cresso | BIO
Tuinkers, wat kun je sneller oogsten dan deze blaadjes? Kiemt in 2 dagen, vraagt alleen een beetje vocht. Zakje biologische zaden, afgevuld met maar liefst 4000 zaden!

Artikelnummer

SL2191

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,10
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische tuinkers zaden kopen

Tuinkers wordt ook wel sterrekers, bitterkers of zelfs pepperweed genoemd. Tuinkers valt onder de categorie spruitgroente. Het ras Cresso is een uitermate goede selectie van biologisch soort. De blaadjes kunnen al na 5 dagen worden geoogst. Ook vraagt het weinig onderhoud, dus voor kinderen is het ook een hele leuke uitdaging om makkelijk zelf iets te telen. Je kunt tuinkers gebruiken voor salades, sauzen of ter decoratie. Ook erg lekker op een boterham met bijvoorbeeld kaas.

Tuinkers telen

Je kunt tuinkers het hele jaar door telen. Het enige wat je nodig hebt is een potje, water en natuurlijk zaden. Alhoewel, je kunt ook tuinkers telen zonder potje. Sommigen telen alleen op watten, zolang het maar vocht vasthoudt. Dat is het enige wat tuinkers echt nodig heeft: water. Wil je in de vollegrond zaaien, dan kan dit in de maanden mei tot en met augustus. Kiemduur bedraagd slechts 2 dagen, en oogsten na 5/7 dagen, afhankelijk van de omstandigheden. 

Biologische tuinkers zaden

Deze tuinkers zaden zijn geteeld, schoon gemaakt en verpakt volgende de biologische manier. Tuinkers Cresso is een hele goede selectie. De tuinkers zaden gecontroleerd en ingevoerd in de systemen van stichting SKAL. Deze houden toezicht op de daadwerkelijke manier van biologische zadenproductie. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.