Tuinhandschoenen kopen groen M regular nitril polyester | Moestuinland Polyester nitril tuinhandschoenen kopen | Moestuinland
Tuinhandschoenen kopen groen M regular nitril polyester | Moestuinland Polyester nitril tuinhandschoenen kopen | Moestuinland
Tuinhandschoenen, Polyester nitril M
Deze polyester nitril tuinhandschoenen zijn verkrijgbaar in maat M, een doorgaans regular maat handschoen. Ideaal voor in de tuin!

Artikelnummer

ZJB002

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tuinhandschoenen kopen polyester nitril M

Deze Polyester nitril tuinhandschoenen zijn ideaal voor klusjes in de tuin. Door de nitril coating heb je goede grip aan de kant waarmee je werkt. De achterkant van de handschoenen, op de bovenkant van je hand, is gemaakt van polyester en veert met je werkzaamheden mee. Handig als je lekker aan de slag wilt in de tuin, maar geen vieze vingers wilt krijgen.

Groene tuinhanschoenen

De tuinhanschoenen zijn beschikbaar in maat M, wat als doorgaans wordt gezien voor de handen. Deze Regular handschoenen zijn voor 55% gemaakt van nitril en voor 45% van polyester. Geschikt voor elke tuin klus. De handschoenen passen makkelijk over de handen en sluiten mooi aan. Leuke groene print die niet extreem opvallend is, maar toch leuk staat.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.