Zwarte Tomaten zaden kopen, Nightshade F1 | Moestuinland
Tomaat zaden, Nightshade F1 (Tomaten)
Hele bijzondere zwarte tomaten met een zoete smaak. Het zijn eigenlijk langwerpige, Cherry tomaten. De kruin is oranje/rood van kleur en in stervorm.

Artikelnummer

SL0875

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á4,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zwarte tomaten zaad kopen

Hele bijzondere tomaten met een zwarte kleur! Deze merkwaardige zaden komen uit de Sluis Garden Pro-Serie, en zijn speciaal ontwikkeld. De zaden produceren zwarte tomaten in een langwerpige vorm. De tomaten worden onder de Cherry snacktomaten geschaald en hebben een fijne zoete, ietwat crunchy smaak. Erg lekker! De kruin van deze tomaten is rood/oranje van kleur en in de vorm van een ster. Hoge opbrengst, sterke planten en goede ziekte-resistentie. F1 zaad, dus prijzig, maar wel optimale opbrengsten!

Hoe moet ik zwarte tomaten telen?

De teelt van zwarte tomaten is in principe niet anders dan die van de 'normale' tomaat. Je kunt de tomaten zaaien onder glas of in een zaaibakje in de maanden maart, april en mei. Doe dit bij kamertemperatuur rond de 20 graden. De zaden zullen na een week gaan ontkiemen. De tomaten uitplanten in de kas of buiten met een afdak om de vruchten te beschermen tegen regen en daarmee vruchtrot. Uitplanten op 50 centimeter afstand van elkaar. Je kunt de zwarte tomaten van het ras Nightshade F1 oogsten in de maanden juli tot en met oktober. Verras je moestuinburen!

De zwarte tomaten in het kort:

  • Ras: Nightshade F1 (Hybride zaden);

  • Zaaien: Maart - Mei;

  • Oogsten: Juli - Oktober;

  • Kiemduur: 7 dagen;

  • Kiemtemperatuur: 20 graden.


Let op! Een verpakking bevat circa 5 zaden. 

Latijnse naam: Solanum lycopersicum.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.