Koralik, Biologische pottomaat zaden bestellen online | Moestuinland
Tomaat zaden, Koralik (Pot-tomaat) | BIO
Biologische pottomaat voor de opkweek van heerlijk tomaatjes! Koralik is sterk, vroeg en geeft krachtige planten met gezonde opbouw.

Artikelnummer

SL0796

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische pottomaat zaden kopen

Biologische zaden voor de kweek van pot-tomaten. Koralik is een sterk en betrouwbaar ras dat krachtige planten geeft met een natuurlijke resistentie tegen meeldauw. De tomaten die dit ras geeft zijn heel zoet van smaak en de planten geven een hoge opbrengst aan kleine, ronde tomaten met een doorsnee van 2,5 centimeter. De kleur van de tomaten is rood. Dit ras is een vroeg soort, en het betrouwbare ras beloofd veel vrucht te geven.

Pot-tomaten kweken thuis

Je kunt de zaden onder glas of in huis zaaien van maart tot en met mei. Als de plantjes eenmaal opgekomen zijn, en ze zijn groot genoeg, dan kun je ze verspenen (los halen van elkaar) en in grotere potten plaatsen. Pas vanaf half mei uitplanten in grote potten in de kas of buiten op het terras. Doe dit wel op een warme en beschutte plek. Ook mooi in kuipen, borders of gewoon in de moestuin als perkplant. Plant je meerdere tomaten in een border? Houdt dan 50 centimeter tussen de planten aan. De biologisch geteelde tomaatjes zijn te oogsten in de maanden juli tot en met oktober. Eventueel tijdens de kweek bijvoeden met tomatenvoeding.

Biologische pottomaat zaad

Dit zakje tomatenzaad bevat ongeveer 14 biologische tomatenzaden. Verpakt in een dubbele, kiemkrachtbeschermde binnenverpakking voor een optimaal kiem resultaat. De zaden ontkiemen ongeveer 14 dagen na het zaaien. De optimale kiemtemperatuur is 20 graden Celsius. Deze biologische pottomaat zaden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens biologisch wijze.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.