Tomaten zaden kopen, Tomaat kleurenmengsel mix mixed gemengde kleuren | Moestuinland Beschrijving zaaien tomaten kleurenmengsel | Moestuinland
Tomaten zaden kopen, Tomaat kleurenmengsel mix mixed gemengde kleuren | Moestuinland Beschrijving zaaien tomaten kleurenmengsel | Moestuinland
Tomaat zaden, Kleurenmengsel (Tomaten)
Dit mengsel van tomatenzaden is super leuk om te telen! Bestaat uit 3 soorten tomaten rassen die allemaal buiten te telen zijn.

Artikelnummer

H12847

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,79
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tomaten kleurenmengsel zaad kopen

Deze zaden zijn samengesteld uit 3 verschillende soorten tomaten rassen met elk hun eigen kleur. De tomatenmix bestaat uit: Brandywine Yellow tomaten, Goldene Königin tomaten en de bekende Moneymaker tomaten. Natuurlijk super leuk om dit tomaten mengsel te telen, als ook om te eten. Zeker als garnering erg leuk, door de variatie aan kleuren. Ook in de salade geeft het meteen kleur. Kleurrijke mix van rode, oranje en gele tomaten. Zowel in de kas te telen, als ook in de volle grond. 

Gekleurde tomaten zaden kopen

De zaden voor de teelt van gekleurde tomaten kun je binnenshuis zaaien in de maanden februari tot en met mei. Doe dit in een zaaibakje bij een temperatuur van ongeveer 20 graden. Ook kun je later zaaien onder glas, maar dan moeten de temperaturen al iets meer zijn opgelopen. Als de zaden ontkiemt zijn, kun je de jonge plantjes als ze te hanteren zijn, verspenen in een kas of in potten uitplanten. Zaaien in de volle grond kan pas vanaf half mei en in juni, maar voor zaaien is aan te bevelen. Oogsten in de maanden augustus en september.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.