Tomaten zaden kopen, Cherry kerstomaten gekleurde mix | Moestuinland
Tomaat zaden, Cherry Mix (Tomaten)
Deze gekleurde mix met kerstomaatjes is ontzettend leuk om te telen. Bevat meerdere tomaten soorten die er leuk uitzien en lekker smaken.

Artikelnummer

H12828

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,49
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Cherry tomaten mix zaden kopen

Ontzettend leuk mengsel van vier verschillende soorten Cherry of Kerstomaatjes! Deze tomatenmix is ontzettend leuk om te telen, omdat het een kleurrijk geheel geeft in je moestuin en ook op tafel. De kleine Cherry tomaatjes zien er niet alleen erg leuk uit, maar deze kerstomaten smaken ook erg goed! De tomaten mix bestaat uit de volgende 4 soorten cherrytomaten:
- Kerstomaat Sweetie rood;
- Cereza amarilla geel;
- Bottondoro oranje;
- Black Cherry zwart.

De verschillende soorten tomaten zaden zitten alle vier los verpakt, en je kunt ze dus apart zaaien of allemaal door elkaar. Aan jou de keuze! Je kunt de Cherry tomaten door gerechten zoals salades gebruiken, maar ook super lekker om los van te snacken. Leuk om in de volle grond te telen, maar kan ook zeker in potten en/of bakken geteeld worden. De Latijnse naam van tomatenzaad is Solanum lycopersicum. Deze verpakking bevat ongeveer 30 zaden.

Hoe moet ik kerstomaten telen?

Je kunt deze kerstomaten zaden zaaien onder glas of binnenshuis in de maanden februari tot en met mei. Doe dit bij een temperatuur van minimaal 20 graden, in een zaaibakje. Je kunt deze zaden ook direct in de volle grond zaaien, en dan in de maanden half mei en juni. Voor de zekerheid kun je beter binnen zaaien, omdat tomaten zaden wel warmte nodig hebben om te ontkiemen, en die kan ons Nederlandse klimaat niet altijd bieden. Wacht zeker met buiten zaaien tot er geen vorst meer wordt opgegeven, en zeker niet voor half mei. Als de teelt goed verlopen is, kun je de kerstomaten oogsten in de maanden juli, augustus en september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.