Tomaat zaden kopen, Brandywine tomaten | Moestuinland
Tomaat Zaden, Brandywine (Tomaten)
Overheerlijke tomaten met een bijzondere rood/roze kleur. Wereldwijd veel geteeld en ook vooral om de smaak die echt voortreffelijk is!

Artikelnummer

SL0815

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!


Brandywine tomaten zaden kopen

Brandywine is een tomatensoort dat bekend staat om zijn overheerlijke tomaten. Het ras en de tomaten worden over de hele wereld geteeld en zijn bijzonder lekker. De tomaat heeft een aparte rood/roze kleur en de tomaten zijn tussen de 300 en 400 gram zwaar. Echt lekkere vleestomaten! Het ras Brandywine komt uit 1885 en is in de loop der jaren flink verbeterd, en nog worden er dus tomaten mee geteeld! 

Het telen van Brandywine tomaten

Je kunt de Brandywine tomaten telen in de kas en ook in de vollegrond. De vereiste voor de teelt in de moestuin is wel dat de tomatenplant dan op een goed zonnige en windvrije plek staat. Het zaaien van deze tomatenzaden kan van maart tot en met mei, eventueel kan het zelfs in februari al. Pas na eind mei uitplanten in de volle grond, of lekker in de kas laten staan. Na ongeveer 2 weken zullen de zaden ontkiemt moeten zijn. De oogstperiode loopt van juli tot en met de maand oktober. Je kunt de tomaten oogsten als ze nog oranje/groen van kleur zijn, ze rijpen thuis wel bij. Verder goed de planten dieven en op tijd blad plukken om ziektes te voorkomen. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.